Tree Risk Assessment Qualification

Bedømming av risikotrær blir mer og mer aktuelt for alle som forvalter trær. Som trepleier eller arborist er det derfor viktig å vite hvilke faktorer som påvirker et tre som skal klassifiseres som et risikotre, samt hvilke tiltak som må gjøres for å forminske risikoen. 

TRAQ (Tree Risk Assessment Qualification) har eksistert en stund, og er et system for bedomming av risikotrær. TRAQ er et system som er opprettet av ISA, og du kan finne mer informasjon om kurset og sertifiseringen her.  
Kurset går over tre dager, hvor de to første dagene handler om hvordan TRAQ fungerer, og den siste dagen avsluttes med en prøve. Om man består prøven blir man TRAQ-kvalifisert. 

Før man melder seg på må man selv sikre at man kvalifiserer til å få gjennomføre kurset. 

Dette kan du lese mer om under "kvalifikasjonskrav" her. 


Påmeldingsskjema finner du lengst ned på siden. 

Tid:

11 til 13 mai fra kl 0800 til 1600


Sted:

Oslo, Sagene samfunnshus, Sagene. 
Sagene samfunnshus ligger midt på Sagene i Oslo, i Kristiansands gate 2. Buss nr 20 og 37 stopper på Sagene bussholdeplass.


Instruktør:

Donald Lee Picker

Sample media

Picker har over 33 års erfaring som arborist, og har undervist i TRAQ i USA siden sent på 70-tallet. Siden 2003 har han hatt sitt virke i rundt omkring i Asia for store populasjoner med trær; i Hong Kong jobber han nå jevnlig med vernede trær, kjent som "Old & Valuable Trees (OVT)".