Styret

Spørsmål angående trær?  Ta kontakt!

SEKRETARIAT

Norsk Trepleieforum / ISA Norway Chapter
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NTF Styret 2018-2019

Styret i NTF legger inn en betydelig frivilling innsats, for å gi medlemmene et best mulig tilbud. I tillegg bidrar arbeidsplassene til styremedlemmene med sin velvilje, ved å gi arbeidstimer for at styret kan møtes i arbeidstiden. Lurer du på hvem vi er? Her finner du litt om bakgrunnen vår, og hvor vi jobber til daglig. 

Your image

Tørres Rasmussen - leder

Bymiljøetaten

Anleggsgartner og ETW sertifisert trepeleier. Jobber for Bymiljøetaten, Oslo kommune, i stilling som treforvalter. Starter i Link Landskap i august. Har vært med flere år i styret til NTF Sitter som vara i styret til fagus. 


Kontakt Tørres

Dewey Hall

Kaja Vemren Refling - nestleder

Vaktmesterkompaniet - trepleiegruppa

Fagutdannet, ISA,- og TRAQ sertifisert trepleier, ansatt i Vaktmesterkompaniets trepleiergruppe. Jobbet til og fra der siden 2011, og har via denne jobben hovedsakelig fått jobbe med Oslos bytrær. Har sittet i styret i NTF som både vara og representant siden våren 2015. 
Kontakt Kaja

Dewey Hall

Tore Næss - styremedl.

Faglig leder, bytrær - Bymiljøetaten

Oslo Kommune fra 1981, med bakgrunn som landskapsarkitekt. Jobbet med alt fra parselldyrking, kompostering av park- og hageavfall til premiering av hager og grøntanlegg. Etter hvert mer og mer trær, nå som fulltidsjobb i 15-16 år. Sertifisert arborist, og en av bymiljøetatens treforvaltere.  
Bilde: https://magasin.oslo.kommune.no/byplan/bytraer-til-glede-og-besvaer

Kontakt Tore

Dewey Hall

Ketil Sagelv - styremedl.

Ketil Sagelvs skog og utmarkstjenester

Ketil Sagelv fra trefattige Nord-Troms så muligheter i trefelling på Østlandet og tok i 2014 sin fagutdannelse som arborist ved Bergen tekniske fagskole. Driver i dag sitt eget firma. 


Foto: https://www.h-a.no/nyhet/loten/fra-tre-til-tre-saa-

Dewey Hall

Roger Eklund - Kasserer

Eklund Trepleie

Dewey Hall

Pål Alexandersen - styremedlem

Aktiv Skogpleie

Dewey Hall

Erik Harry Torgersen - styremedlem

Torgersen Landskap

Dewey Hall

Siv Tone Ersdal - Vara

Grønt og rent AS

Dewey Hall

Douglas Mark Baylin - Vara

Ekorn trepleie